Читать статью на русском

Котедж з брусу в формі літери L в Каліфорнії

14 листопада 2018 | Подобається стаття? Підтримайте проект, натисніть:
Ця приголомшлива резиденція в Сан-Франциско, створена компанією Sagan Piechota, розташована серед старих дубів і пагорбів Заповідника Санта-Лючія в долині Кармель у Північній Каліфорнії.

Котедж розділений між двома структурами, які побудовані у формі літери L, і з'єднані замкнутим мостиком другого поверху. 
 the-homes-program-is-split-between-two-structures-each-completing-one-arm-of-the-l-shape-and-connected-by-an-enclosed-second-story-b.jpg
Щоб потрапити в будинок потрібно піднятися сходами, які розташовані під мостом, а піднявшись відкривається шлях до сонячного внутрішнього двору.
the-entrance-to-the-home-follows-a-compressed-stair-sequence-that-travels-under-the-bridge-on-one-side-the-path-is-bounded-by-the-cl.jpg
the-entrance-to-the-home-follows-a-compressed-stair-sequence-that-travels-under-the-bridge-on-one-side-the-path-is-bounded-by-the-cl.jpgthe-interplay-of-light-and-shadow-draws-you-into-the-home.jpgУ будинку світло добре взаємодії з тінями. 
there-is-a-strong-sense-of-the-outdoors-throughout-the-home-starting-immediately-from-the-entry.jpg
Існує сильне відчуття відкритого повітря по всьому будинку, починаючи відразу з входу. 
the-split-program-separates-the-main-living-spaces-from-the-master-and-guest-suites-allowing-the-outdoors-to-flow-more-easily-into-t.jpgВ одній частині будинку основні житлові простори для господаря, а в іншій - гостьовий люкс.
the-house-hugs-the-perimeter-of-the-forest.jpg
Будинок обіймає значний периметр лісу.
the-negative-space-is-defined-by-key-vistas.jpg
the-interior-courtyard-of-the-home-faces-northeast-looking-out-over-the-rolling-hills.jpg
Внутрішній дворик будинку стоїть на північному сході, звідки відкривається чудовий краєвид на пагорби.
the-material-palette-of-concrete-weathered-steel-and-natural-cedar-mimics-the-colors-and-textures-of-the-hills.jpg
Матеріальна палітра бетону, вивітрювана сталь та природний кедр імітують кольори та текстури пагорбів. 
the-courtyard-seamlessly-integrates-the-indoor-and-outdoor-space.jpg
Двір чудово об'єднує приміщення.
large.jpg
Скло від підлоги до стелі було виготовлено на замовлення, щоб дозволити любуватися різноманітними лісовими шедеврами, які відкриваються по всьому будинку, захоплюючи пагорби та вид на долину. 
a-solar-roof-high-efficiency-plumbing-led-lighting-and-operable-window-coverings-ensure-that-the-home-is-seamlessly-integrated-into-.jpg
Сонячний дах, високоефективна сантехніка, світлодіодне освітлення та діючі віконні покриття гарантують бездоганне інтегроване житло.
framing-the-views-required-a-careful-negotiation-of-the-balance-between-the-oak-cluster-and-clearing.jpg
Будинок гармонійно вписується у  навколишні скупчення дубів.
the-home-like-the-surrounding-clusters-of-oaks-simultaneously-shelters-and-defines-the-clearings.jpg

Поділіться з друзями та збережіть собі!



Написати коментар (0)

Не пропустіть цікаве,
щотижнева розсилка:


Будьте в курсі подій,
підпишіться на RSS:


Новини дерев'яного домобудівництва
Статті про будівництво з дерева

Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!



Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Київська обл.
м. Тернопіль
Старый Самбор
м. Чернівці
Синевирська Поляна
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній